Wie is Exster

 De vrouw achter Exster ben ik ..  Marjan van Dijk.

Een bouwer met veel  kennis van en affiniteit met administratie en software.   Ik vind het een uitdaging om met die kennis en eigenschappen ” de administratieve verplichtingen ” veel makkelijker en vooral duidelijk inzichtelijker voor anderen te maken.

MarjanDoor mijn vele jaren ervaring in administratie en als administratief consulent en dus vele jaren alle ins en outs en de wirwar van de administratieve wereld gezien te hebben, werd mij duidelijk hoe in de ogen van de meeste ondernemers de administratie gezien wordt:

Een kostenpost van bedrijf dat helaas nodig is,   een ondernemer wil zich richten op zijn handel, zijn werk, zijn specialisme, zijn passie.

Mijn specialisme is:   Cijfers in juiste verbanden en snel inzicht   :  Het doel !

De ervaring heeft geleerd dat indien de basis goed wordt gelegd ,  de kosten en tijd voor administratie , incl. het jaarwerk,  omlaag gaan en de ondernemer sneller en veel meer inzicht heeft en daardoor ook beter kan inspelen op de situaties.

Het is NIET  ’ als alles er maar in zit’, wat bij veel bedrijven “onbewust” gebeurt (vaak juist door te weinig begeleiding aan de basis) .
Met dezelfde inspanning krijgt u een goed en georganiseerd systeem is mijn motto.

Controles die iedere jaar door een accountant of administrateur  moeten worden uitgevoerd  gaan veel sneller en tussentijds is er veel meer inzage, zowel voor u als ondernemer, als ook voor uw adviseurs.

Met Exster wil ik dit voor u bewerkstelligen, de noodzakelijke administratie een ” belangrijk” aanstuurmedium maken voor uw onderneming.